Tilausristeilyt keväästä syksyyn!

 

Virkistys • Juhlat • Kokoukset • Ohjelmaa • Saaristoherkkuja

 

Tilausristeily m/s J.L.Runebergilla on loistava vaihtoehto virkistyspäiviin ja erilaisten juhlien järjestämiseen! Tunnelmallinen ja hurmaava m/s J.L.Runeberg on rakennettu vuonna 1912. Koko laiva sisustuksineen henkii vanhan ajan höyrylaivatunnelmaa.

Yritys- ja henkilökuntajuhlat, saaristoretket ja perhejuhlat ovat meille tuttuja tapahtumia. Järjestämme tilausristeilyjä keväästä syksyyn. Laivalla ryhmä pysyy mukavasti yhdessä ja voitte kokea meren piristävän vaikutuksen ja nauttia keittiön herkuista.

Laiva on vuokrattavissa tilausristeilyksi toukokuusta syyskuuhun niinä päivinä jolloin ei ole reittiliikennettä. Pääasiassa maanantait ja torstait ovat tilausristeilypäiviä (poikkeuksena heinäkuu). Katso mahdolliset risteilypäivät kalenterista (valkoiset päivät ovat mahdollisia tilausristeilypäiviä).

Merellä nälkä yllättää nopeasti!

m/s J.L. Runebergilla on oma keittiö ja ruoka tehdään laivalla laadukkaista raaka-aineista. Tarjoamme valmiita noutopöydän menuehdotuksia ja toteutamme myös erikoistoivomuksia. Järjestämme ruokatarjoilut jopa 150 henkilön ryhmiin asti. Laivalla on täydet anniskeluoikeudet.
Pyydä tarjous ja tilausristeilymenumme!

Koko laiva käytettävissänne

Laivan sisätilat jakaantuvat kolmeen kerrokseen ja neljään salonkiin. Alakannella on Peräsalonki 34 henkilölle, keskikannella on Vihreä salonki 12 henkilölle sekä Ruokasali 22 henkilölle. Yläkannella on Kapteenin salonki 10 henkilölle. Tilat sopivat hyvin rentoon yhdessäoloon mutta myös esimerkiksi kokouspäivän ryhmätyöskentelyyn. Istumapaikkoja on toki myös ulkokannella. Laivaan mahtuu jopa 220 matkustajaa.

laiva_fi

Tilausristeily esite
Hinnasto