Tilausristeilyt keväästä syksyyn

Tilausristeily m/s J.L. Runebergillä on loistava vaihtoehto virkistymiseen ja erilaisten juhlien järjestämiseen!

Yritys- ja henkilökuntajuhlat, saaristoretket ja perhejuhlat ovat meille tuttuja tapahtumia. Olemme vuosien varrella järjestäneet myös kokousristeilyjä ja ohjelmatäytteisiä virkistyspäiviä niin pienille kuin suurille ryhmille.

Järjestämme tilausristeilyjä keväästä myöhään syksyyn – pääasiassa niinä päivinä, jolloin laiva ei ole reittiliikenteessä. Suunnittelemme yhdessä asiakkaamme kanssa risteilyn kestoa, reittivalintoja ja tarjoilua. Kokenut henkilökuntamme on aidosti kiinnostunut ryhmänne toivomuksista – ja pidämme huolta siitä, että viihdytte risteilyllänne.

Laivassa ryhmä pysyy mukavasti yhdessä, ja voitte kokea meren piristävän vaikutuksen ja keittiömme makunautintoja. Muistakaa myös tunnelmalliset ja värikkäät syysristeilyt syys- ja lokakuussa!


 

Tarjoilut ja keittiön herkut!

Merellä nälkä yllättää nopeasti! m/s J.L. Runebergilla on oma keittiö ja ruoka tehdään laivalla laadukkaista raaka-aineista. Ammattitaitoinen keittiöhenkilökuntamme takaa iloisen ja henkilökohtaisen palvelun. Valmiita menuehdotuksia on useita,toteutamme myös erikoistoivomukset  mielellämme - vaikkapa piknikin saaressa! Laivassa buffetti-tarjoilu on todettu hyvin toimivaksi.

Matkustajamääräsuositus ruokatarjoilulla on enintään 150 henkilöä.

Laivassa on täydet anniskeluoikeudet.

Koko laiva käytettävissänne

Tunnelmallinen ja hurmaava m/s J.L.Runeberg on rakennettu vuonna 1912. Laivan sisustus ja koko laiva henkivät vanhan ajan höyrylaivatunnelmaa.

Laivan rakenteita huolletaan säännöllisesti ja sisätilat ovat huolellisesti entisöity vanhoja perinteitä kunnioittaen. Laivan sisätilat jakaantuvat kolmeen kerrokseen ja neljään salonkiin. Alakannella on Peräsalonki 34 henkilölle, keskikannella on Vihreä salonki 12 henkilölle ja Ruokasali (Keltainen salonki) 22 henkilölle. Yläkannella on Kapteenin salonki 10 henkilölle. Tilat sopivat hyvin rentoon yhdessäoloon mutta myös esimerkiksi kokouspäivän ryhmätyöskentelyyn. Istumapaikkoja löytyy toki myös kannella.

Pienryhmät reittiliikenteessä

Reittiliikenneristeilyt ja -paketit ovat edullinen vaihtoehto pienryhmille. Valittavanasi on mm. "Lounasmatka Haikon Kartanoon", "Lounasmatka Hanna-Marian tapaan", "Lounasmatka Fryysarinrantaan" ja "Laivan oma lounasbufetti sunnuntaisin". Kysy lisää!


Risteilyhinnasto 2014

Pyydä tarjous tilausristeilystä tai valmiista risteilypaketista! Tilausristeilyn hinta muodostuu laivavuokrasta, tarjoilusta, ohjelmasta ja opastuksista. Myös pienet ryhmät voivat risteillä m/s J.L. Runebergilla! Soittakaa meille – niin kerromme lisää! Puh. (019) 524 3331

Laivavuokra

Kokopäivä merellä
Noin 10 h
4 200 euro
Helsinki - Porvoo tai päinvastoin
Laivamatkan kesto noin 3 h 10 min
2 150 euro
Helsinki - Porvoo - Helsinki
Kokonaiskesto noin 9 h, sis. 3 tuntia Porvoossa
3 300euro
Helsinki - Haikon kartano tai päinvastoin
Laivamatkan kesto noin 2 h 40 min.
2 050 euro
Helsinki - Haikon Kartano - Helsinki
Odotusaika lisätään hintaan
2 860 euro
Helsinki - Suomenlinna tai päinvastoin
875 euro
Helsinki - Suomenlinna - Helsinki
Odotusaika lisätään hintaan
1 500 euro

Tuntiveloitukset

1 tunti 875 euroa
2 tuntia 1 500 euroa
3 tuntia 2 150 euroa
4 tuntia 2 580 euroa
Lisätunnit 430 euroa/h
Ajo tyhjänä 210 euroa/h
Odotus tyhjänä 210 euroa/h

Laivan siirto Helsingin ja Porvoon välillä on ilmainen mikäli risteilyn kokonaiskesto on vähintään kolme tuntia.
Hinnat sis. alv 10 %